Menu Luk

Billeder sælger undertøj

Det her er, hvad der møder dig, når du hopper ind på forsiden af House of Lingerie:

Lingeri

Så er linjen lagt: Her er der øjenkakao til husarerne og såmænd også til piger, der er til piger 🙂 Uanset hvad: Lingeri er jo i høj grad et visuelt produkt, og når det skal sælges online, er billeder af bedste kvalitet ganske enkelt afgørende.

En anden ting, der er ganske væsentlig, er brugen af de rigtige modeller. Her hæfter vi os ved, at firmaet har en hel stribe af modeller i lidt større størrelser, hvilket jo må siges at harmonere ganske glimrende med det faktum, at flertallet af kvinder bestemt ikke er size zero!

En god webshop

En tur gennem houseoflingerie.com med køberbrillerne på viser, at der alt i alt er tale om en ganske glimrende webshop, der dels formår at vise produkterne på glimrende vis, og dels er opbygget ganske logisk, så det er nemt at finde de varegrupper, man har interesse i.

Det kunne være interessant, hvis der var en slags ønskeliste, så man kunne sende sin bedre halvdel ind på hjemmesiden for at finde det, hun gerne vil have – og så gemme ønskelisten. Men det kan jo være, det er en funktion, der kommer på et tidspunkt.

Hastighedsmæssigt er den OK – vi ville foretrække, at den var endnu hurtigere, men det går an.

Kigger vi på udvalg og priser, må vi blot konkludere, at ingen andre lingeributikker i Danmark kan konkurrere der.

Endelig er det befriende, at firmaet bag også fører de to kendte mærker Marie Jo og PrimaDonna – sidstnævnte er jo flere gange kåret som det bedste lingeri til kvinder, der er større end de bittesmå og ret anæmiske modeller, som mange firmaer ellers sværger til: