Menu Luk

En god fotograf

Vi skal giftes. Om to uger. Et sommerbryllup. Det bliver vidunderligt. Og vi skal feste. Til langt ud på natten. Eller den lyse morgen. Det kommer lidt an på, hvor meget vi holder til. Det har jo været nogle hektiske og uvisse måneder. Først det her med at få planlagt det hele i detaljer og så det her med Covid-19, der ligesom satte en bremse i alle planerne. Vi vidste jo ikke, om vi kunne få lov til at holde en ordentlig fest. Eller om det i det hele taget var muligt at få lov til at invitere mere end 10 mennesker. Nu er der ligesom ved at komme klarere linjer, og vi kan glæde os til en dejlig fest. Efter vielsen. Vi håber og beder til, at vejret holder sig så godt, som det er nu. Men gør det ikke det, så vil der alligevel blive fest. Bare indendørs.

Skulle være udendørs

Vi ville ellers gerne have holdt en del af festen udendørs. Disse lange, smukke aftener, vi har nu, er bare vidunderlige. Min kæreste har været henne og prøve sin brudekjole. Igen. Hun er lidt nervøs for, om hun har taget på. Hun har ikke været så flittig med sin træning i lang tid. Det mener hun, at hun kan mærke på sit tøj.

Jeg må sige, at jeg ikke har lagt mærke til, om hun er blevet lidt rundere i det. Og hvis det er sket, hvad så? Hun er jo alligevel dejlig. Og hun skal blive min. Lige nu sidder jeg og sms’er med en kammerat. Det er min forlover. Han forsøger at få mig til at slappe af. Han ved, at jeg er spændt og glæder mig. Han prøver med forskellige, dumme jokes om at komme for sent til vielsen. Om hendes forældre – mine kommende svigerforældre. Det virker ikke. Jeg svarer ham bare med et ligegyldigt ”haha” i ny og næ.

Fotograf til jeres bryllup?

Men da jeg får en sms fra ham, hvor han skriver ”fotograf til bryllup?” begynder den kolde sved at pible ned ad min ryg. Jeg kan ikke huske, om vi har bestilt en bryllupsfotograf. Jeg sender en sms til min kæreste: ”Har vi tjek på bryllupsfotografering?”
Hun svarer ikke. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind. Det passer ikke, at vi har glemt det. Det må være mig, der har glemt, hvem vi har booket.

Min kæreste svarer mig efter en lille times tid. Hun spørger, om jeg ikke kan se, hvem det er, vi har booket til fotograferingen i vores logbog. Jeg finder den frem. Det er sådan en slags dagbog, vi har ført over vores bryllupsplanlægning. Den indeholder alle de aftaler med forskellige steder, vi har besøgt, før vi valgte feststed, aftaler med skrædderen, aftaler med restauratører. Den indeholder også alle telefonnumre og mailadresser.

Forevigt.dk

Den indeholder også noter om, hvad vi har været enige – og uenige om. Den er ret sjov at kigge i. Men jeg kan ikke et eneste sted finde navn og adresse på en bryllupsfotograf. Det kan ikke passe. Hjælp.  Og så fandt jeg det endelig – den bedste bryllupsfotograf: https://www.forevigt.dk/