Menu Luk

En kode

Nu skal jeg til det igen. Finde én, der kan hjælpe mig. Jeg skal have fornyet koncernens Lei koder, og der er ingen, der kan ikke huske, hvem der hjalp os med det sidste gang. Vi har flere selskaber her, og de har hver sin Lei kode. Det er en del af vores overordnede strategi, at vi sørger for, at hvert selskab får fornyet sin egen Lei kode. Det skal ske en gang om året. De skal med andre ord ikke tænke på det administrative. De skal sørge for at gøre gode handler indenfor deres kompetence område. Et af selskaberne har gjort et godt stykke arbejde indenfor miljø og grøn energi. Det selskabs ledere skal have en ekstra bonus i år.

Ikke mit bord

Men det der med bonus og evaluering af de forskellige selskabers præstationer er ikke mit arbejde. Desværre. Jeg kunne godt tænke mig at være med til at lægge strategierne for de forskellige selskaber. Det er spændende. Og jeg ved, at jeg kunne blive rigtig god til det. Jeg kan nemlig det her med at læse tal og se, hvor der er problemer. Samtidigt ved jeg meget om samfundsforhold. Måske fordi jeg interesserer mig meget for politik. Det er en god kombination, når der skal lægge strategier. Handlingsplanerne kan specialisterne så tage sig af. De ved mere om de enkelte områder end jeg. Men: Jeg er bare administrativ medarbejder her i koncernens hovedkvarter. Det er sådan et fritidsjob, jeg har. Og nu har jeg fået den opgave med at holde øje med – og sørge for, at alle får deres Lei koder fornyet.

Det skal gøres smart

Det er første gang, jeg skal det. Det er lidt for administrativt efter min smag at skulle kontakte en LOU for at høre om priser på det. Men det er en del af mit job. Så pyt. Måske lærer jeg noget spændende undervejs. Jeg har sat mig i hovedet, at jeg vil finde den LOU, som tilbyder de billigste Lei kode priser. Jeg har nemlig set på nettet, at der er forskellige priser. Det kan være en stor opgave at finde den billigste Lei kode, fordi der ofte er forskellige ydelser forbundet med det at få en. Fx at man kan få den fornyet automatisk over en årrække.Her er nogle virkeligt billige priser faktisk: https://leiservice.dk/priser

Ikke spor kompliceret

Nogle vil sikkert sige, at jeg har gjort opgaven mere kompliceret for mig selv end den faktisk er. Det er jeg ikke enig i. Jeg tror nemlig at strategisk set, vil det betale sig for os, hvis vi kan oparbejde et godt samarbejde med en udbyder, som er billig. Om det så skal være over en årrække, gør ikke noget. Det vil både udbyderen og vi sætte pris på. Jo tættere samarbejde jo bedre samarbejde. Så længe priserne er rimelige. Og det er det, jeg skal have afdækket.

Om det kommer til at tage mig en dag, eller en uge, gør ikke noget. Så længe jeg finder det billigste, men samtidigt også det bedste, så vil alle her i afdelingen, hvor jeg sidder bliver glade. Og jeg lærer sikkert en masse om at finde LEI koder.