Firmagaver hele året

Der er mange mennesker, der bare nyder, at det er sommerferie. Men her i virksomheden er vi virkeligt kommet på overarbejde. Vi har fået så mange ordrer på forskellige firmagaver, som vi skal have sendt afsted i løbet af de kommende 3 uger. Det bliver først efter den 15. august, at jeg kommer på ferie, når der ligesom er ved at komme lidt ro over travlheden.

Tidlig planlægning

Du tror sikkert, at det er løgn. Det er det bare ikke. Der er utroligt mange firmaer, som allerede har sat alle deres strategier og planer for det næste år op. Det indebærer naturligvis, at de også har vinter- og forårskollektioner i tankerne allerede nu. Det er ligegyldigt, om de sælger tøj eller bestik. De kan sælge hvad som helst. De kan bare ikke undlade at holde de gode forbindelser til deres kunder og leverandører.

Firmajulegaver bestilles nu

Derfor er der rigtigt mange af dem, som allerede har bestilt de firma julegaver på https://y-design.dk/, som de får brug for. Vi kan ikke helt følge med ordrerne, som kommer ind. Vi er ikke så mange mand ansat i firmaet. Og vi har altid problemer med nogle af vores leverandører her i sommermånederne. Det gælder især vores italienske leverandører. De holder hermetisk sommerlukket i juli og august. Det er sådan en tradition, de har i de lande. Vi kan også mærke lidt det samme hos vores tyske leverandører. De holder bare ikke lukket i hele to måneder. Kun i juli. Så det går lidt nemmere med at få bestilt produkterne og få dem sendt herop til Danmark i tide.

Mere travlt i år

I år er der dog meget mere end at lave i forhold til det, vi oplevede sidste år. Jeg ved ikke helt præcist. hvorfor, men jeg er meget sikker på, at det har noget med Covid-19 at gøre. På vores site har vi jo skrevet, at vi stadig arbejder, men at vores kunder må forvente lidt ekstra forsendelsestid. Samtidigt er der jo sket det, at postgangen mellem forskellige lande er blevet forsinket. Det tager i forvejen lang tid at få varer herop fra Italien, fx men i de sidste 4 måneder har det virkeligt taget lang tid. Måske har de ikke længere raske chauffører, der kan køre varerne herop.

Dertil kommer naturligvis, at grænserne har været lukkede. Det har simpelthen ikke været muligt at få varer herop. Og de ordrer, som vi bestilte i februar, marts og april er nu på vej herop. Der kommer varer, som vi skal have katalogiseret og ind på lageret hver eneste dag. Så, ja, ingen god sommerferie for mig i år. Det kan jeg da godt se. Vi er jo kun tre, og vi arbejder på højtryk for at nå det hele, så vores kunder forbliver tilfredse – så vi juler i juli 🙂 Vi kan ikke tillade os at skuffe dem med lange ventetider. Vores forretning har jo lidt under krisen. Vi skal have rettet op på skaderne, der er sket. Og det må vi gøre nu. Ellers bliver vi muligvis nødt til at lukke biksen og dreje nøglen om. Det vil vi ikke risikere.