Menu Luk

Flyttehjælp i Randers

For nogle år siden flyttede han til Vejle. Det var et nyt job og nye udfordringer, han skulle møde. Han var glad og alt så godt ud for ham. Jeg var ked af det. Han var min kæreste, men jeg kunne ikke flytte med ham. Så langt var vi slet ikke kommet i forholdet. Han fik sig en god bolig i Vejle og flyttede dertil. Boligen var godt nok noget mindre end den, han havde her i Randers, men det var der en løsning på. Han fandt et sted, hvor han kunne stille de ting, han ikke umiddelbart fik brug for til opmagasinering i Randers. Og så tog han afsted.

Så ham igen

Forleden så jeg ham så nede på hovedgaden. Han stod og kiggede på et vindue med herretøj. Jeg sagde naturligvis hej. Han vendte sig om og så overrasket på mig. ”Hej, er du stadig her i Randers?” Det måtte jeg jo sige, at jeg er. Jeg har fået et godt job, bor alene i et lille hus og nyder min tilværelse. Han fortalte mig, at han er ved at flytte tilbage til Randers. Han har sagt sit job i Vejle op. Da han kom til Vejle, fik han hurtigt en kæreste. De flyttede sammen, og han troede, at alt var godt. Men det var det ikke. For godt et års tid siden gik deres forhold itu, og han har ikke lyst til at blive i Vejle længere.

Trist at høre

Det gjorde mig naturligvis ked af det at høre om det fejlslagne forhold, men det er nu nok ikke kun hendes skyld. Jeg spurgte ham om, hvornår han så kommer tilbage til Randers. Hans svar var, at han venter på et svar efter en jobsamtale, han lige har haft, og hvis det er positivt, så kommer han hertil hurtigst muligt. Fint. Han er lige nu lidt i venteposition, men er så småt begyndt at lede efter et sted at bo. Jeg fortalte ham om et nyt byggeri, som ser ret lækkert ud. Måske kunne han kigge på det. Der er vist både leje- og ejerlejligheder. Det kan være, det er noget for ham.

Et godt flyttefirma i Randers

Vi fik en god sludder, inden han skulle tilbage til Vejle. Jeg inviterede ham naturligvis til middag. næste gang, han kommer til Randers. Den invitation tog han imod. Han vil gerne møde min kæreste og se, hvor vi bor. Han ringede ugen efter og spurgte mig, om jeg kender et godt flyttefirma i Randers, der hurtigt kan komme og hente hans ting. Han havde fået svar efter jobsamtalen for få dage siden. Han skal starte på sit nye job d. 20. Så han vil flytte hurtigst muligt. Om han så er nødt til at bo på hotel, indtil han finder en bolig. Jeg gav ham oplysningerne på det firma, som vi selv havde brugt, da vi flyttede sammen med min kæreste for 2 år siden. Han takkede og sagde, at han håber, vi ses hurtigt efter den 20. igen. Han har travlt i disse dage. Der er mange ting, han skal nå, inden han skal flytte.