Menu Luk

Glemte fars dag

Jeg glemte det fuldkomment. Altså, jeg har en kyllingehjerne. Det er for dårligt. Jeg kom faktisk først i tanke om, at det var fars dag her i formiddags. Det burde jeg ikke have glemt. Jeg ringede selvfølgelig til min far. Undskyldte overfor ham, at jeg ikke huskede at ringe til ham i fredags. Det var jo grundlovsdag. Jeg kunne godt høre på ham, at han var skuffet over, at jeg havde glemt ham. Men det har jeg jo ikke. Jeg glemte bare at tænke på ham på Fars Dag.

Dårlig samvittighed

Alligevel havde jeg rigtig dårlig samvittighed overfor ham. Han bor alene. Min mor døde for en del år siden. Jeg fortalte ham om alt, hvad jeg og min familie laver. Han holder af sine børnebørn og glædede sig over, at de klarer sig fint i skolen. Vi sludrede, og jeg fik blødt lidt op for hans skuffelse.

Efter samtalen tænkte jeg, at jeg bør gøre noget for at huske den slags dage. I fremtiden. Lige nu synes jeg, at jeg har et hul, der skal lappes.

En buket blomster

Min idé er derfor at sende ham en buket blomster. Og en besked om, at han skal på slotsophold sammen med os i næste måned. Buketten skal jeg have leveret til ham. Jeg har ikke tid til at køre helt ind til København for at give ham den. Jeg skal derfor finde en blomsterhandler, der har blomsterudbringning i København. Det er nemt nok at finde. Man går bare på nettet.

Min safari-browser er god. Jeg skriver bare: ”Blomsterlevering i København” og så får jeg henvisninger til næsten alle blomsterhandlere i byen. Den bedste til at levere blomster i København var Amager Blomster. Så er det bare at sætte sig ned og bestille en buket online. Afgive og betale ordren og eventuelt følge op med et telefonopkald, så jeg kan være sikker på, at de skriver en sød hilsen.