Menu Luk

God service i Valby

Vi har et fitnesscenter, og vi er naturligvis glade for, at vi må åbne igen. Vi savner vores kunder. Vi savner at se dem blive glade og fyldt med energi. Vi er derfor i fuld gang med at forberede os. Vi er jo nødt til at sikre os, at alle de hygiejniske forhold er i overensstemmelse med reglerne. Det er ikke alle maskiner, der vil kunne bruges. Desværre. Vi er også nødt til at markere områder, inden for hvilke vores kunder må opholde sig, så de ikke kommer for tæt på hinanden. Derudover er vi nødt til at indrette hylder med desinfektionsmidler til hænderne og til maskinerne. Vi har travlt. Vi skal naturligvis også have gjort ’almindeligt’ rent.

Facade med masser af glas

Vores center er ret stort. Vi har en lang facade ud til gaden. Det bliver noget af et arbejde at få pudset vinduerne. Det er jo nødvendigt. Før krisen brød ud, klarede vi det selv, men lige nu, hvor vi har så travlt med at indrette centeret, har vi ganske enkelt ikke tid. Jeg var derfor på nettet i går, fordi jeg vil finde en vinduespudser her på Vesterbro. Jeg skrev i søgefeltet: ”Vinduespudser Vesterbro”. Jeg har printet en liste med telefonnumre over alle de vinduespudsere, jeg fandt, og har tænkt mig at lave en aftale med en af dem i dag. Han skulle gerne kunne komme med det samme og få gjort ruderne rene. Den første, jeg ringede til i morges, kunne desværre ikke. Han var fuldt booket i hele ugen. Den anden kan komme i morgen.
Jeg vil gerne have, at det stykke arbejde bliver gjort i dag.

Fandt en vinduespolerer i Valby online

Derfor sætter jeg mig ved computeren inde på kontoret: ”Vinduespudser 2500 Valby”. Samme procedure: Jeg printer listen ud og begynder at ringe til dem, jeg har fundet.

Det er lidt nedslående for mig. De har ikke tid. Heldigvis for dem kan man sige. De har åbenbart masser af arbejde. Jeg beslutter mig derfor for at prøve en gang til. Jeg ringer op til nr. 6 på listen. Han kan komme med det samme. Jubi – hurra for MEM Polering. Jeg har fundet en vinduespudser, som kan komme og vaske vores ruder ud til gaden. Heldigvis. Det ville ikke se godt ud, hvis vi åbner på den første dag med snavsede facadevinduer.

I god form var han også

Vinduespudseren kom og fik pudset vinduerne. Han var ret sød. Og i god form. Han fortalte, at han har holdt sig i form derhjemme i den tid, hvor han ikke kunne komme i det lokale fitnesscenter. Jeg spurgte ham om hvilken form for fitness han dyrker. Han svarede, at hans hjerte banker for cross-fitness. Det kan jeg godt forstå. Selvom det er ret hårdt, så er det en god måde at få arbejdet hele kroppen igennem på. Vi fik en god snak om fitness og forskellige metoder. Rar fyr at tale med. Jeg spurgte ham, om han ville komme igen i næste uge og gøre det samme stykke arbejde. Det vil han gerne, så længe han selv kan bestemme på, hvilket tidspunkt på dagen han kommer forbi. Det kan han sagtens selv få lov til at bestemme.