Søg gerne

Hvor får man gode links?

Det spørgsmål er et af de helt store, og det skyldes nok, at der er omkring 80% sludder at læse ude på de forskellige fora og 20% gode sandheder. Uden at skulle gå helt i dybden med det her, kan vi da lige riodse nogle få elementer op og så håbe, at der kommer gode kommentarer her senere:

 • Skab indhold på dine sider, der er så godt, at folk linker til det
 • Sørg for at dele dit indhold på sociale medier som FB, G+ og Twitter, så folk finder det
 • Skriv læsevenlige tekster uden at hænge dig i et bestemt antal gentagelser af et søgeord

Men lad os nu i stedet få nogle kommentarer på banen! Og lad os bare slå fast, at uanset hvad der sker, er det stadig de gamle i faget, der kan det knold 🙂 For eksempel Concept Interest

15 comments on Hvor får man gode links?

 1. Der findes ikke mange gode links, som du selv kan lave. De bedste links er dem som andre laver til dig. Og så sørg for guds skyld for at der er meget tekst og relevant indhold på din side. Dette er vejen frem.

 2. To gode råd:
  – Et godt sted at få kvalitetslinks er presswire. Her har de en gratis del, der er ganske udemærket. Jeg mener ikke man skal gøre sig de store forhåbninger om at det bliver fanget af journalister (og den virale bølge ruller). men et godt sted til links.

  – En god måde at få links på er også at benytte socialbookmarking, som stumbleupon eller vores egen anyhed.dk. Socialbookmarking site er der mange af, så start med at søge eller besøg knowem.com.

  Men hele det her emne kunne jeg holde et langt foredrag om (på flere timer) 🙂

 3. Nu har jeg lavet en side om polterabend på facebook. De bedste links man kan få til fx en facebook side om polterabend, er fra ens egne kunder som “liker” på facebook. Google begynder også så småt at vægte “rigtige” links, dvs links fra rigtige mennesker højere end fx artikler om polterabend skrevet af andre eller en selv. Så sociale medier er helt sikkert vejen frem, både når det drejer sig om at have en positiv eller konstruktiv dialog med sine kunder, og det er også en kæmpe hjælp til at blive set på nettet. Det vigtigste for en virksomhed er at levere de absolut bedste produkter til den bedste pris. Kunderne er de bedste til at bedømme hvordan man klarer opgaven, så det kan kun anbefales at komme i gang med facebook, twitter, eller hvilket socialt medie man nu mener passer til ens behov!

 4. Det lyder så enkelt, men jeg synes det kan være ret svært af og til 🙂 Men jeg tror man er fremtidssikret med din fremgangsmåde, for det virker til at Google lurer alle tricks.

 5. Hvis du er ude og skabe links for dig selv, så er der en vesenlig punkt at huske. Når det er du bruger anchor tekst, så husk at variere den. Det vil virke alt for mistænktsom hvis alle dine back links indeholder samme linie/ord tekst.

 6. Nyeste google påhit er at straffe hvis man laver for mange links med eksakte ankertekster. Vi taler om max 3-4 link om året. Hellere linke til forsiden, så skal google nok kæde artikelindhold sammen med den respektive underside på dit domæne.

 7. I dag er det super vigtigt at man kigger på kvaliteten af links. Der er diverse link kataloger, men relevante links med høj page rank, trustflow og samtidig noget citation flow kan virkelig flytte bjerge.

  Er man ikke specialist I online markedsføring, eksempelvis SEO og linkbuilding, kan det være svært at sætte sig ind I. Man kan evt. finde en god webdesigner eller SEO specialist til opgaven. Oftest er det penge godt givet ud 🙂

  1. Du må jo tro, vi er idioter? Du sidder og kommenterer med dig selv fra samme IP adresse – og takker dig selv. Du skal nok finde nogle jævnaldrende at lege med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *