Menu Luk

Konference

Det bliver godt nok ikke helt det samme som det det vi havde planlagt til at begynde med. Men det bliver godt. Måske bliver det endnu bedre end det, vi havde troet. Det vil tiden vise. Vi har jo måttet udskyde den her konference i lang tid. Men nu, hvor vi lige så stille er ved at vende tilbage til normale tilstande, så kan vi endelig få lagt faste planer for de næste events. Vi havde planlagt en stor konference i august. Vi kan nu se frem til, at vi kan afholde den. Men med meget færre deltagere, end vi havde planlagt. På den ene side er det godt, at vi er ved at komme tilbage til de daglige aktiviteter. På den anden side er det skidt, at vi må skære ned på antallet af deltagere i vores arrangementer. Vi håber, at vi kan vende det til, at vi skal lave flere arrangementer – og måske med bedre indhold end hidtil.

Netværke

Det kan jo godt tænkes, at nogle konferencedeltagere kun kommer for at netværke. De har derfor, måske ikke holdninger, til selve konferencens indhold. Da vi gerne ser, at de konferencer, vi afholder, indeholder direkte dialoger, kan det være en fordel for os, at deltagerantallet skal være færre. Færre deltager betyder som regel, at flere tør stille sig op og sige deres mening – eller spørge om noget. Det kan være svært i store fora. På den anden side betyder det, at vi skal lave om på vores logistik. Jeg er derfor i færd med at søge efter nye og mere passende konferencelokaler.

At finde konferencelokaler

Og det er en udfordring. Rent ud sagt. Jeg har søgt på nettet: ”Konferencelokaler København” og jeg har forsøgt at præcisere min søgning ved også at skrive ”små” eller ”25 deltagere”. Det har ikke rigtig givet pote, så jeg tænker, at jeg ringer det konferencecenter, jeg kender op. De må kunne hjælpe os. Det er https://mbkkursuslokaler.dk/ Vi har brugt dem tit. De kender os og ved, hvad jeg siger – også selv om jeg ikke altid er god til at forklare, hvad vi har brug for.

Mange gode lokaler

Jeg ved, at de har mange mindre lokaler. Nogle af dem kan inddeles, så man kan holde events for få eller flere mennesker. Det kommer på min to-do liste i morgen. Jeg ved nemlig ikke, helt hvordan status er forsamlinger. Må man gerne opholde sig mere end 10 mennesker i det samme rum nu? Jeg ved, at det er tilladt nogle steder. Man skal bare overholde nogle regler for afstand mellem hver enkelt person. Gælder der de samme regler for konferencelokaler som, fx for restauranter? Det står ikke klart for mig. Og jeg er ved at begrave mig i forskellige søgninger på forskellige ministeriers hjemmesider. Det er ikke nemt at finde ud af. Måske her?

Gad vide om det konferencecenter, jeg kender, selv, kender reglerne. Det bliver interessant at tale med dem i morgen. De har sikkert haft nogle hårde måneder. Men har de styr på, hvad de må og ikke må, så ved jeg, at vi vil bruge deres faciliteter igen. Hurtigst muligt.