Menu Luk

Krav til hurtig lån nu

En anden knap så almindelig betingelse er, at du skal have en fast indkomst. Dette er dog kun hos et fåtal af de online pengeinstitutter, ligesom beløbene hos disse som regel overskrider det føromtalte maksimum på 5000 kroner. I så fald skal du dog kunne dokumentere din indkomst, for eksempel ved hjælp af lønsedler. Det er dog meget sjældent nødvendigt hos landets udbydere af  lån på 500 kroner til 5000 kroner.

Et hurtigt lån uden sikkerhed behøves ikke være svært at finde – tværtimod har du enormt mange muligheder i dag. Lånemarkedet er nærmest eksploderet i de seneste år, hvor flere og flere nye institutter har meldt sin ankomst. Derfor kan du sagtens finde et hurtig lån uden sikkerhed, uagtet din alder og indkomst, gå til guiden.

Et lån er enormt nemt at optage, da alt du skal bruge er din telefon og en internetforbindelse. Herefter er du sådan set klar til at gøre din entré på lånemarkedet – søger du information om hvordan du helt præcist optager et lån? Herunder vil vi i stedet fokusere på markedet, som er propfyldt med udbydere. Muligheder er der som sagt nok af, hvilket er en fordel for dig som forbruger, da du kan vælge og vrage mellem pengeinstitutterne.

Research af lånemarkedet

Derfor kan det også godt betale sig, at foretage en smule research inden du går i gang. Er det et såkaldt Mikrolån du skal optage? Det kan du læse om i denne guide. Vi har også forfattet en stor guide til lån hos Vivus, som med stor sikkerhed kan hjælpe dig.
Et lån uden sikkerhed betyder at du ikke skal stille hverken bil eller hus som pant, men derimod får masser af fleksibilitet og frihed. Du behøves ikke låne til noget specielt; det kan derimod være alt lige fra en ny cykel til en studiecomputer.

På markedet finder du blandt andet Vivus, som vi nævnte herover, og LånLet. Begge muligheder er gode, når det kommer til SMS lån uden sikkerhed. Der er dog enkelte forskelle, heriblandt at du hos Vivus maksimalt kan optage et lån på 6000 kroner, imens LånLet tillader væsentligt højere lånebeløb. Vi anbefaler desuden, at du kun låner det du har brug for – at låne 1000 eller 2000 kroner mere bliver blot dyrere for dig på den lange bane.

Reference og lånekilde: SMART LÅN DK