Menu Luk

Lækker butik med plussize

En ting er at drive en almindelig tøjbutik – noget andet er at drive den på Samsø. Godt nok er Samsø en af de lidt større danske småøer, og godt nok kommer der mange turister, men der skal alligevel noget til for at drive topklasse modebutik for piger og kvinder i alle størrelser – også de såkaldte plussize. Ikke desto mindre er det præcist, hvad den tidligere Boutique Amour – nu Butik Rikke – gør.

Online – så er hele Danmark med

Butikken, der er elsket af både de fastboend eog øens mange besøgende, er kommet online med en rigtig flot, enkel og overskuelig webshop, der er bygget på den kendte WordPress platform. Det er som nævnt primært dametøj online, det handler om. Men faktisk sælges der også både sko og støvler i butikken og online.

Plus size /XL størrelser

Butik Rikke Har som allerede nævnt et særdeles lækkert udvalg i alt fra kjoler, jakker, trøjer, tunika og sko til ditto i de såkaldte plussize størrelser – og så er det også værd at nævne, at du faktisk kan købe gavekort i butikken såvel som i webshoppen. Det er vel nok den bedste gave, en pige kan få – et gavekort til lækkert modetøj.

Besøg Butik Rikke på Samsø eller på nettet – det vil du ikke fortryde!

Kontakt

Butik Rikke,
Smedegade 30,
8305 Samsø – Danmark.

Telefon: 86590621.
E-mail: info@butikrikke.dk