Menu Luk

Lækker kontorforsyning online

Egentlig var det nærmest ulidelige smerter i mit højre håndled, der ledte mig til en webshop med kontorartikler 🙂 Det lyder selvfølgelig lidt specielt, men det er faktisk sandt. Jeg har jo arbejdet med computere og dermed med mus i herrens mange år, og det endte, hvor det desværre ender for alt for mange: Stærke smerter i håndleddet grundet den megen brug af mus.

Mousetraper / Rollermouse er en gave

Min søster fortalte mig om en løsning, der ikke involverer hverken kirurgi eller hokus-pokus. Hun sagde til mig, at jeg burde få min chef til at investere i en såkaldt mousetrapper, der er en særlig indretning, der fuldstændigt aflaster håndleddet. Det lød jo næsten for godt til at være sandt, men jeg researchede lidt på det, og fandt ud af, at det faktisk har hjulpet mange.

En gennemtrawling af nettet afslørede, at der er endda meget store forskelle på, hvad sådan en fætter koster. Jeg endte med at finde den helt rigtige hos et firma, jeg aldrig havde hørt om tidligere: Papir & Blæk.

Jeg fik den på prøve i 14 dage helt gratis, men det var nu slet ikke nødvendigt. Allerede efter en uge vidste jeg, at det her var løsningen. Og min chef var sød at købe den for mig, hvilket så førte til, at han kiggede nærmere på udvalget i butikken og – ikke mindst – på deres priser.

Billige kontorartikler

Han var sgu noget overrasket, for det viste sig, at han faktisk betalte overpris for en hel del af de kontorartikler, vi bruger her i firmaet. Det var ganske enkelt meget billigere hos Papir & Blæk. Han tog en snak med ejeren af firmaet – en fyr ved navn Lars – og i dag leverer de alt, hvad vi har brug for til kontoret.

Det ligner, at vi alene på papir til kontoret sparer over 10%!

Se – det var, hvad der kom ud af, at jeg havde ondt i hånden. Og prisen på min Mousetrapper er jo betalt mange gange igen via de store besparelser 🙂