Menu Luk

Lyd og røg til festen

Røgmaskine til en fed fest

Nytårsaften. Det er jo i virkeligheden en mærkelig aften. Af en eller anden grund har vi besluttet, at den skal fejres. Og hvert år skal den fejres i natten mellem den 31. december og 1. januar. Hvorfor? Det aner jeg ikke. Jeg er sådan set også ligeglad. Eller skal jeg sige det på den måde, at jeg er glad for, at jeg ved hvert år, hvornår et nyt år skydes ind?

Nytårsaften

Det er også en besynderlig aften, fordi det er en aften, hvor vi ofte ikke er sammen med familien på tværs af generationer. Sådan som vi er sammen til jul. Vi tilbringer ofte nytårsaften sammen med venner og bekendte. Det er – sagt med andre ord – en aften, hvor familien skilles for at tilbringe begivenheden sammen med jævnaldrende. De unge sammen med de unge. De ældre er sammen med de lidt ældre.

Men alle fester. På deres måde. Nogle mennesker foretrækker at dele et udsøgt måltid med hummer, østers og eksklusive vine. Andre foretrækker at spise torsk med sennepssovs. Andre igen ignorerer helt, at fisk faktisk er bedst i vinterhalvåret (mere omega 3, eller hvad det nu hedder!) Men alle fester. Lytter til nytårstale. Respekterer vores dronning. Og nyder derefter friheden, som farvellet til det gamle år ligesom giver os. Og derefter fester vi. Vi byder det nye år velkommen. Med glæde. Og ofte med en ærbødighed, som vi i virkeligheden forsøger at skjule.

Overrislede

Måske er det grunden til, at mange – sagt på en pæn måde – bliver lettere overrislede! Men festen, den vil vi ikke undvære. Og til festen skal der være mange effekter. Selvfølgelig skal der være fyrværkeri. Men for ligesom for at varme op til årsskiftet så kan vi finde på at sætte en røgmaskine ind på dansegulvet. Den giver en effekt af magi. Den magi, vi føler, når året skifter. Den fungerer som en forstærker for den magi, vi gerne vil være en del af. Og den fungerer som et sjovt indslag. Det er en maskine, som næsten må kaldes for uundværlig ved en nytårsfest. Forestil dig den kolde vinternat, hvor du er inde i varmen, og stadig har den der mærkelige fornemmelse af mystiske kræfter, der findes i naturen. Forestil dig, at du sidder lige så stille med et godt glas vin i hånden og bare betragter røgmaskinens effekt. Du ser kroppe, der bevæger sig smukt i dans. Du nyder at være midt i festen.

Gode højtalere og billig røgmaskine

En røgmaskine behøver ikke at være en stor dyr en. Sådan en som dem de bruger til koncerter og festivaler. Du kan faktisk få en billig røgmaskine og alligevel opnå den besynderlige, men uforglemmelige oplevelse, som du gerne vil give dine gæster sådan en aften, når musikken strømmer ud af dine nye og billige højtalere.Glem ikke at bestille væske til røgmaskinen, og glæd dig over, at de er meget driftsikre.

Derfor: Vil du give dig selv og dine gæster en ekstra god oplevelse nytårsaften, så køb en røgmaskine. Du vil ikke fortryde det. Du vil få mange positive reaktioner fra dine gæster. Og du skal selvfølgelig ikke være bange for, at den væske, den skal fodres med, er farlig. Det er den, nemlig ikke. Du skal bare sørge for at være i godt humør.