Menu Luk

Malaga snart

Endelig ser det ud til, at vi kan komme ud at rejse igen. Det er rart at tænke på. Jeg har lige hørt, at Spanien åbner sine grænser, og at man ikke skal i karantæne ved sin ankomst. Det kunne ellers blive en meget lang og kedelig ferie, hvis den starter med 14 dages karantæne. For lang tid siden havde vi fundet flybilletter til Malaga på Rejsepriser. Dem afbestilte vi. Udenrigsministeriets rejsevejledning fraråder jo, at man rejser derned. Heldigvis havde vi købt flybilletterne til Malaga via et godt rejseselskab. Vi fik vores penge tilbage.

Nye retningslinjer

Men nu ser det ud, som om at udenrigsministeriet ændrer mening. Man vil alligevel godt kunne rejse til Spanien i løbet af sommerferien, hvis smittepresset dernede ikke er særligt stort.

Så vi har besluttet os for at tage chancen. Vi er lige nu ved at lede efter en ny rejse. Vi vil gerne til Malaga. Vi har været der, mange gange og synes, at det er et smukt sted. Og børnene elsker strandene dernede. Min mand er ved at kigge på priser for flybilletter. Han mener, at han selv kan strikken en god rejse sammen til os. De billige flybilletter, han har fundet, er bare ikke gode nok. Det er noget med nogle helt umulige rejsetider og med flere stop undervejs. Det går ikke. Det vil tage os en hel dag at komme derned.

Rejsepriser.dk er bare bedst

Så er det meget bedre at købe dem via Rejsepriser.dk Selv foretrækker jeg at købe vores rejse til Spanien via et rejseselskab. Man ved, hvad man får, og man kender betingelserne i forvejen. Det sætter jeg pris på. Man kan så selv vælge, om man vil have ekstra rejseforsikring eller ej. Det er lidt mere risikabelt, når man selv sammensætter sin rejse. Jeg har jo hørt om mange flyselskaber, som ikke giver pengene tilbage, hvis man er nødt til at afbestille sine flybilletter. Det vil jeg ikke risikere.