Menu Luk

Mange typer lån

Når du skal på jagt efter et lån bliver du præsenteret for mange muligheder. Den bedste lånetype til dig, er afhængigt af hvad du skal låne til. Hvis du gerne vil have et kviklån, er de mange online lån en klar farvorit. De er hurtige at ansøge om, du har pengene hurtigt og der bliver ikke taget den store stilling til din økonomiske situation.

Hvis du derimod skal bruge et større lån. Dette kunne være du skulle ud og købe nyt hus og har derfor brug for et større lån. Her er det især populært at tage et banklån. Du kan nemlig i et banklån låne flere penge, og også få vejledning.

Hvis du derimod bare mangler en lille smule penge, er SMS-lån eller også kaldt mobillån rigtig populært. Her sender du bare en sms til et telefon nummer, og du vil i løbet af maks 30 min få svar på om du har modtaget lånet. Dette sker dog kun hvis du ansøger i den tid hvor kundeservice har åbent. Hvis dit lån bliver godkendt er pengene på din konto indenfor få dage. SMS-lån er til små lån med hurtig tilbagebetaling.

Boliglån

Hvis du skal ud og have nyt hus og har brug for et større lån, så vil et lån i banken være at anbefale. Her er der også flere muligheder for hvilket boliglån du kan vælge. Du kan blandt andet få lån med en afdragsfriperiode. Dette kaldes et afdragsfrit lån. Du skal selvfølgelig begynde at afdrage på et tidspunkt, men du har i et stykke tid ingen afdrag.

Den afdragsfrie periode kan variere fra udbyder til udbyder, men den kan være op til 10 år. Du vil også hører ordet 1 årigt rentetilpasningslån. Her vil renten på dit lån blive fastsat en gang om året. Dette gør at renten enten kan falde eller stige, og gør at du ikke er sikker på hvad du i sidste ende skal betale for dit lån. I forhold til lån hvor renten er fast er disse lån som regel billigere.

Du kan også få et Fastforrentet obligationslån med afdrag. Her ved du præcis hvad renten vil være og hvor meget du kommer til at betale i sidste ende. Dette kan fås både med og uden afdragsfrie perioder. Du kan besøge låneportalen TRYGT og sammenligne og få information om forskellige typer billige kreditter og lån.