Menu Luk

Senior hjælpemidler

Min far er en meget livlig mand. Han har altid holdt af at bruge sin krop – også selv om han har arbejdet intellektuelt hele sit liv. Et liv som arkitekt har holdt ham i gang. Han har rejst meget i hele verden. Arkitektur er altid et besøg værd, siger han. Og det stopper han ikke med at sige. Og han stopper heller ikke med at rejse. Også selv om han har nogle problemer med at holde balancen. Han er noget oppe i årene, men nægter at lade sig binde af sit problem. Han har også et problem med synet. Han ser ikke så godt længere.

Fra stok til rollator

Det er kilde til nogle bekymringer hos os, men vi har indtil videre kunnet klare tingene ved at overbevise ham om, at en stok ikke er tilstrækkelig. Vi har købt en smart rollator til ham. I dansk design. Og han er faktisk blevet ret tilfreds med den. Selvom det var noget af en magtkamp med ham om at få ham til at bruge den. Han kan mærke, at han føler sig sikrere, når han er ude at gå med den.

En solid kørestolsrampe

Men her forleden, da han deklarerede overfor os, at han har besluttet sig for at tage til Kina og Japan for at se på moderne arkitektur i Shanghai og Tokyo, blev vi ret overraskede over hans mod. ”Det er måske lige i overkanten. Du skal da sikkert også ud, og gå på den kinesiske mur?” Han sagde til os, at det skal vi ikke bekymre os om.

Han tager sin veninde med sig. Hun vil passe på ham. Og i øvrigt, så har han fundet sådan en fleksibel kørestolsrampe fra Senior24.dk, der kan klappes sammen, så han nemt kan komme op og ned ad trapper. Hvad kan vi sige? Ikke andet en, at vi ønsker ham en god og spændende rejse.