Menu Luk

SEO Rapport?

Hvordan finder du ud af, om din hjemmeside eller webshop er så god, som den skal være, når det handler om at være søgemaskinevenlig? Svaret er:

Få lavet en SEO analyse og SEO rapport!

Her er det vigtigt, at du vælger en god udbyder. Der er mange, der tilbyder at analysere en hjemmeside i forhold til SEO, men desværre er det kun ganske få, der virkeligt forstår opgaven. Det er klart, at vi ikke kan lade være med at anbefale Concept Interest. Deres SEO analyse og rapport kan du læse mere om her.

Her får du en no-nonsense rapport, der KUN beskæftiger sig med det, der hhv, SKAL rettes og BØR rettes. Og alt forklaret i den kendte stil fra Thomas Rosenstand – så selv en programmør kan være med 😉

Jamen er det ikke i orden?

Det er et fair spørgsmål, som enhver, der har betalt gode penge for at få lavet en hjemmeside eller en webshop, kan stille til leverandøren. Og svaret er stort set altid, at det er det ikke!

Mange udviklere har ingen viden om SEO – eller yderst begrænset. Og andre igen arbejder ud fra en skabelon i det daglige, hvor kun lige præcist det aftalte leveres. Det betyder, at er der ikke specifikt og udførligt aftalt på skrift, at hjemmesiden skal være i en given standard i forhold til Googles retningslinjer, så er den det ikke.

Det er trist for køberne, men det er bare sådan, det er.

Hvad er en SEO rapport?

Det er en afrapportering af en hjemmesides tilstand i forhold til SEO og - hvis den er professionel - også i forhold til konverteringsoptimering. En god rapport anviser også, hvordan rettelser skal udføres.

Hvad koster en SEO analyse?

Professionelle SEO-firmaer har ikke faste priser men beregner et unikt tilbud. Det skyldes, at ikke to hjemmesider er ens.

Kan man ikke bruge et online værktøj?

Nej bestemt ikke. Ikke ét eneste af de online tools, der genererer såkaldte SEO-analyser, er fem potter lunken te værd.