Menu Luk

Ultimativ hårpleje og styling med produkter fra Tigi

Tigi er et af de brands du skal have fingre i, hvis du vil give dit hår de bedste forudsætninger for at vokse sig stærkt og lækkert med en smuk glans. Den ikoniske frisør Anthony Mascolo er manden bag det fantastiske brand. Anthony har med sin kreative tankegang og sans for innovation skabt et brand, der har taget hårpleje til helt nye højder. Du kan derfor med glæde bruge de mange produkter fra Tigi og nyde godt af den forbedring du vil opleve af dit hår, hvis du er flittig med produkterne.

Slip for tørt hår og spaltede spidser med Tigi

Her i Norden oplever vi et meget omskifteligt vejr, hvilket kan være hårdt for vores hår, da både sol og frost virker udtørrende for både hår og hovedbund. Føler du, at dit hår trænger til et fugtboost, så er hårprodukter fra Tigi din ven i nøden. Hos Tigi kan finde produkter, der hjælper dit hår med at opnå en sund fugtbalance, så det bliver mere modstandsdygtigt over for vind og vejr.

 

Har dit hår tendens til at blive elektrisk? Det kan drive enhver til vanvid, når ens hår står ud i alle retninger, klistrer til tøjet og flyver ind i ansigtet. Og hvad gør man, når håret bare ikke vil lægge sig ned? Du giver dit hår et gevaldigt fugtboost. Elektrisk hår er nemlig ofte et tegn på at håret savner fugt. Der er derfor mange grunde til at få givet håret den mængde fugt, det savner. Tigi tilbyder et stort udvalg af produktet som efterlader håret gennemfugtet og tilmed super lækkert og blødt.

Målrettet hårpleje med en Duo fra Tigi

Mange prioriterer at bruge penge på stylingprodukter frem for de mere gængse produkter til hårvask. Men faktum er, at mange mennesker vasker håret flere gange ugentligt og derfor kommer både shampoo og balsam til at spille den allerstørste rolle, når det kommer til hårets ve og vel. Men det kan være vanskeligt at navigere rundt i hvilke produkter man skal vælge såvel som at finde ud af hvilke der passer sammen og supplerer hinanden. Men fortvivl ikke, for Tigi har nemlig en nem løsning til dig: Tigis Duo-pakker med shampoo og conditioner.

Ved at samle et hårplejesæt til dig, har Tigi gjort det nemt for dig at vælge de helt rigtige produkter til hårvask, så du er sikret at de produkter du anskaffer dig, ikke blot egner sig perfekt til dit hår, men også supplerer hinanden. Tigis duoer består af en shampoo og en conditioner, som begge er målrettet en bestemt type hår, fx skadet og tørt hår, blondt hår, tyndt hår og afbleget hår. Ved at købe produkterne samlet sparer du sågar også en masse penge.

Find billige hårstylingprodukter fra Tigi på Luxplus

Du behøver ikke at tømme sparegrisen for at sikre dig et velplejet og smukt stylet hår. Hos Luxplus kan du nemlig finde Tigis hårprodukter til særdeles attraktive priser.

Udover de mange plejeprodukter kan du også finde en lang række stylingprodukter, som kan hjælpe dig til at style dit hår, så det kommer til at sidde præcis som du ønsker. Mangler du fylde i dit hår, kan du blandt andet få de fantastiske stylingprodukter fra Tigi som tørshampoo og blow dry lotion, som giver dit hår fantastisk volumen. Tørshampooen vil både kunne fjerne den overskydende fedt, der findes i hovedbunden, men også give et skønt løft til håret. Blow dry lotion kommes i håret inden føntørring, hvilket medfører at du opnår langt mere volumen i håret, når du er færdig med varmebehandlingen.

Uanset hvad du har brug for, når det omhandler pleje eller styling af håret, så kan du uden tvivl finde det du har brug for hos Tigi. Med et medlemskab på Luxplus kan du altid shoppe de lækre og eftertragtede Tigi produkter med store besparelser, så du aldrig kommer til at mangle noget for at få det hår, du drømmer om.