Menu Luk

Webshop kører bare nu

Nu har vi fire gange indenfor de seneste to uger haft besøg af en it-tekniker fra det firma, hvor vi har købt den webshop løsning, som var tænkt som en stor arbejdsmæssig lettelse for os. Der er tale om et softwareprogram, der skulle kunne automatisere en lang række af de arbejdsprocesser, vi selv har siddet og knoklet med på vores lille firmas computere.

Så da vi havde købt den nye software, glædede vi os selvfølgelig til, at mange af funktionerne nu bare skulle ske helt automatisk. For eksempel det, at man ikke behøver at reagere direkte overfor kunden, når vedkommende har bestilt et eller andet i vores webshop, for vores nye software til en i vores øjne urimeligt høj pris skulle gøre den slags for os.

Men det hele virkede ikke helt efter hensigten og efter, hvad it-firmaet havde lovet os, så vi gjorde anskrig og bad firmaet om at få det rettet. Det viste sig at være en ganske stor opgave, for der var åbenbart lavet fejl i den software, de havde strikket sammen til os.

Men vi må nu erkende, at firmaet har vist den bedst mulige vilje til at få fejlene rettet, og de teknikere, vi har haft besøg af, har efter vores vurdering gjort alt, hvad de kunne for at få vores nye E-handelsløsning og webshop til at virke efter hensigten. Og nu ser det ud til at lysne, for nu har vi haft et par dage i træk, hvor vi ikke har kunnet konstatere en eneste fejl i systemet.